ZBO bouw is aangesloten bij o.a. Bouw Garant Bouwend Nederland Meer met minder Slim Bouwen

Referenties

De afgelopen dertig jaar hebben we al veel woonwensen waargemaakt. Lees hier wat onze klanten zelf over ZBO Bouw zeggen. Wij stellen het op prijs als ook u uw ervaringen met ZBO Bouw met anderen wilt delen. Voeg hier uw persoonlijke referentie toe!

Uw referentie toevoegen

Jan-Willem Janssen

30-11-2015

Ik heb in januari 2015 mijn zolder volledig laten verbouwen door ZBO Bouw. Het is een prima ervaring geweest om dit te laten doen door dit sympathieke bedrijf. Het was prettig om het eigen personeel van ZBO Bouw in huis te hebben. Ze doen hun werk met plezier, het was gezellig tijdens de pauzes en zelfs onze hond zat samen aan tafel tijdens de lunch. ZBO Bouw denkt met je mee en het werk is prima uitgevoerd. Ik ga de volgende klus die ik wil laten uitvoeren ook weer bij ZBO Bouw doen, maar pas wel twee zaken aan:
- de planning van de verbouwing is flink uitgelopen, dat wil ik deze keer veel duidelijker in onderdelen vastleggen en dan wil ik ook dat deze planning wordt nagekomen. Dat moet Willem gewoon goed regelen.
- ik was minder tevreden over enkele partijen (elektriciteit, schilderwerk) die door ZBO zijn ingehuurd. Vaak komt dit omdat de 'vaste' partner geen tijd heeft of iets dergelijks, maar ik wil dit deze keer anders doen. Ik wil samen in overleg met Willem vaststellen wat we nodig hebben en dan wil ik bepalen welke partij we nemen.


Mark van Lier en Gerine Berkelmans

29-10-2015

We waren het er samen al jaren over eens: “Wat hebben we toch een donkere keuken. Zelfs overdag moet hier de lamp aan. Het is gewoon geen prettige ruimte van onze woning.

Met deze vraag ging zbo voor ons aan de gang. Eerst kwam Willem met diverse ideeën en daarna kwam Peter nog met een idee. Dit is het uiteindelijk geworden!

Zij kwamen met het geweldige idee om niet alleen een aanbouw aan de keuken te zetten maar ook aan het atelier (ik heb een naaiatelier aan huis) en doordat we deze ruimte erbij betrekken krijgen we een multifunctionele ruimte met breed uitzicht op onze tuin! Een super idee!

De mannen gingen aan de slag en het was meteen al erg gezellig! We verzorgden hun met worstenbrood, soep en koeken en daarvoor kregen we gezang en veel gezelligheid terug.

ZBO was op dat moment bezig een lichtstraat te ontwikkelen welke wij nu 3 in ons dak heb liggen. Wat een licht levert dat op zeg! Dit hadden wij vooraf nooit durven dromen!

De verbouwing verliep prettig. Uiteraard ging er wel eens wat mis, of werd er gediscussieerd wat de beste oplossing was. We zijn bijvoorbeeld wel 4 keer van mening veranderd of er een houten wand of een stenen moest komen.

We zijn meer dan verbaasd en ook zeer tevreden over het resultaat. We genieten elke dag. Wat een licht komt er nu binnen aan de Noordkant die ooit zo donker en somber was. Na een paar maanden voelen we ons inmiddels erg thuis in ons eigen nieuwe huis.
Waar we voorheen nooit in de keuken zaten behalve om te eten blijft bezoek nu vaak eerst een half uur rond het kookeiland hangen waar we onze eerste koffie nuttigen (en alle complimenten ontvangen met schitterend uitzicht op onze tuin) om daarna pas aan een tafel of in de woonkamer te gaan zitten.

Wij zijn bijzonder blij met onze keuze voor zbo. Trots zijn wij dat het “wow” effect waar Willem het vooraf over had gerealiseerd is bij ons!

Super bedankt!


Leemans

22-07-2015

Vanaf het eerste moment dat we contact hadden met ZBO, is met ons meegedacht om een mooier en beter resultaat te bereiken. Voor ieder probleem werd snel een passende oplossing gevonden; in geval van twijfel werd eerst een proefstukje gemaakt zodat we makkelijker een besluit konden nemen. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is erg hoog. Het eindresultaat is volledig naar onze tevredenheid. De serre voegt meer toe aan ons woongenot dan we hadden gehoopt.
We zijn erg tevreden over de samenwerking met ZBO. De heldere en gedetailleerde offerte zorgde ervoor dat er geen verrassingen zijn geweest.


omtoveren zolder to slaapkamer

13-07-2015

ZBO Bouw heeft de realisatie van een slaapkamer op onze zolderverdieping verzorgd. Er is een wand geplaatst, elektra aangelegd, wastafelmeubel geleverd en gemonteerd -incl. het nodige loodgieterswerk-, een dakraam geplaatst en tot slot is alles geschilderd.
Wij zijn erg te spreken over de manier van werken en de vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Goed werk voor een goede prijs!
ZBO Bouw is een club die met je meedenkt!


Theiner

13-07-2015

Bij ons zijn aan de buitenkant van het pand de glaslatten vervangen en zijn er inbraakwerende RVS schroeven geplaatst. De glaslatten zijn opnieuw afgelakt. Dit alles is vakkundig en naar wens uitgevoerd. Bedankt!


Rien Mertens

10-07-2015

We hebben nu een stookjaar ervaring met onze nieuwe installatie en de verbeterde isolatie van ons vrijstaande huis uit 1975. ZBO heeft de werkplaats in de kelder voorzien van isolatie, waarbij de fietsenstalling niet en de werkruimte wel warm gehouden kan worden in de winter. Dat is heel goed bevallen. Het comfort is sterk verbeterd, samen met de ook door ZBO aangelegde ventilatie. De temperatuur in de werkplaats is nu het hele jaar comfortabel. In de zomer zet ik de schuifdeur tussen de werk-ruimte en de fietsenstalling open zodat ik vrijwel nooit hoef te koelen. De ventilatie zorgt ervoor dat de relatieve vochtigheid in de kelder aanzien verbeterd is. Nu is die gemiddeld 72%, terwijl die voor de aanpassing in de zomer tot 98% opliep. In de winter is de luchtvochtigheid rond 55%. De besparing op stookkosten is mede door de warmtepomp en de extra zonnepanelen nu veel meer dan ik had verwacht. Ik heb nu in dit huis (bouwjaar 1975, ongeisoleerd!) nu slechts 110m3 gas en 2440kWh aan elektriciteit gebruikt in een heel jaar!


Jos Lichtenberg

09-07-2015

Onze woning was een bijzonder project. Gebouwd volgens de principes van Slimbouwen en Active House. Het project heeft veel bekendheid gekregen onder de naam House of Tomorrow Today. Het is ook een energie leverend huis (energie overschot).
ZBO is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het proces.
Het allerbelangrijkste van een goede samenwerking is dat je vertrouwen kunt hebben. Van begin af aan hadden wij een heel goed gevoel over de mensen. Peter, Willem, maar ook de medewerkers die ook al lang met het bedrijf zijn verbonden.
We zijn heel tevreden met het proces waarin ZBO steeds heeft meegedacht en ook met het eindresultaat waarvan wij nu dagelijks mogen genieten.
Dat wij het proces als vrienden hebben kunnen voltooien zegt alles.


Fam. Jilissen

17-04-2015

Wij hebben een tijd terug onze bovenverdieping helemaal verbouwd. Toen we bij het zoeken naar een geschikte aannemer in gesprek kwamen met ZBO bouw, hadden we hier meteen een goed gevoel bij. Door het meedenken van ZBO Bouw en het aandragen van diverse oplossingen heeft dit ons behoorlijk wat geld bespaard t.o.v. het oorspronkelijke plan dat er lag. Tijdens de verbouwing was er een goede onderlinge communicatie en alles werd snel en vakkundig uitgevoerd door het bekwame team van ZBO.
Toen er enige tijd na onze verbouwing herstelwerkzaamheden aan onze serre nodig waren, was het voor ons niet moeilijk wie we hiervoor zouden bellen, uiteraard ZBO Bouw. Tot op de dag van vandaag zijn wij tevreden met de uitvoering van onze verbouwing.
Wij wensen Peter en zijn team daarom in de toekomst veel succes en opdrachten toe.


Fam. van Luijt

31-03-2015

ZBO Bouw heeft verschillende werkzaamheden bij ons verricht.
De timmerman heeft o.a. de trapleuningen gemonteerd, een vensterbank gemaakt en deurlijsten gemonteerd. De schilder heeft o.a. een balustrade, deuren, deurlijsten en kozijnen afgelakt.
De klussers zijn zeer professioneel en hebben fantastisch werk geleverd. Alles is netjes afgewerkt en ons huis voelt nu 'af'.


diverse werkzaamheden uitgevoerd

18-08-2014

De mensen van ZBO hebben bij ons al diverse klussen/klusjes gedaan. Het repareren van ons platte dak met dakrand, vervangen van sloten en repareren van deuren en ook het vervangen van een deel van het dak. ZBO levert een duidelijke offerte, houdt zich aan de afspraken en werkt zorgvuldig. Hun mensen zijn vakbekwaam en laten alles weer netjes achter. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met ZBO en bevelen hen graag aan.


Stork Technical Services BV

11-08-2014

Voor ons is ZBO de perfecte partner voor allerhande werkzaamheden. Ons kantoor te Veghel is door ZBO geheel gerenoveerd. Ook voor werkzaamheden bij onze klanten maken wij gebruik van de kennis en expertise van ZBO. Een eerlijk bedrijf met vakbekwame mensen waar je op kunt bouwen.


Marion

03-11-2012

Wij hebben een aanbouw aan het huis laten plaatsen door de mannen van ZBO Bouw. We zijn erg prettig geholpen, en hebben heel regelmatig contact gehad met Willem en Peter.
We hadden goed nagedacht over wat we wilden, maar werden door hen opnieuw aan het denken gezet over inhoudelijke zaken. Erg fijn! Daardoor is ons huis nu helemaal geworden zoals we hadden gewild! Veel ruimte, veel licht en een praktische indeling (zie foto's).
Hadden we vragen, dan werden we hierover snel en goed geinformeerd.
En wat een hard werkende mannen hebben zij in dienst (Jos, Gert-Jan 1 en 2, Michel, Martien)! Zeker ook onze complimenten voor hen. Er werd flink doorgewerkt, en daarbij zorgden zij voor een goede sfeer en vakmanschap. Ze probeerden de overlast die een verbouwing altijd met zich meebrengt zoveel mogelijk te beperken.
Allemaal bedankt!
Groetjes Frank & Marion, Uden


Juliette de Wette

20-10-2012

ZBO bouw heeft na een schoorsteenbrand de schouw van woonkamer, eerste verdieping tot aan de zolder open moeten breken en weer opgebouwd. We zagen enigszins op tegen deze verbouwing omdat het veel stof met zich mee brengt. Wij hebben Peter en zijn team als heel prettig ervaren. Een zorgeloze verbouwing waarbij gedacht werd aan alles tot in detail. Zelfs na het opruimen en wederopbouw werd er zelfs schoongemaakt. Het leek alsof er niets gebeurd was zo schoon. Mooi eigentijds werk met een hele nette afwerking. Er werd meegedacht over de meest wenselijke oplossingen en wanneer er vragen waren werd er direct geantwoord en gehandeld. Klantvriendelijker kan ik het niet bedenken. Een eerlijke oprechte samenwerking! Dat is voor mij de reden om deze referentie te plaatsen, omdat ik ZBO bouw vele mooie opdrachten toewens en er zeker van ben dat andere ook zullen profiteren van goed werk met prettige service.

Door tevredenheid hebben we daarna zelfs nog een kleine klus door ZBO bouw laten doen, de keuken gedeeltelijk betegelen en ook dat is erg netjes afgeleverd.

Bedankt,
Mark en Juliette


Arno en Jolanda

11-03-2012

Onze verbouwing is al weer enige tijd achter de rug. Het was een giga verbouwing. Alles is gelukkig perfect verlopen en nu genieten we van ons " droomhuis". Peter en zijn team hebben geweldig werk geleverd. Door de goede ideeën van onze aannemer is ons huis nog mooier geworden dan we ooit verwacht hadden. Het is erg prettig als je een aannemer hebt die meedenkt! We zagen op tegen de grote klus maar Peter en zijn team hebben het makkelijk gemaakt. Heel erg bedankt!!


Verbouwing

We genieten nog elke dag van ons "nieuwe huis"!
De mensen van ZBO hebben de bovenverdieping van ons 35 jaar oude huis grondig verbouwd. We hebben nu een veel praktischer indeling, en het ziet er allemaal prachtig uit. De trappen zijn het mooiste voorbeeld van de kwaliteit van het werk: het is niet te zien welke trap nieuw, en welke gerenoveerd is.
Super werk van creatieve, betrouwbare, vakkundige én gezellige vaklui!


verbouwing garage

We zijn zeer tevreden over ZBO Bouw. We zagen op tegen "het gedoe" dat een opknapbeurt van een garage met zich meebrengt. Willem en zijn personeel hebben ervoor gezorgd dat het voor ons geen overlast heeft gegeven en we het zelfs als prettig hebben ervaren. Maar van het uiteindelijke resultaat genieten we nog het meest!

Willem benaderd je persoonlijk, je bent geen projectnummer. Hij overlegd goed, informeert goed over hetgeen hij ontdekt of gedaan heeft. Hij wil, en levert goed werk af.
Wat wij ook fijn vonden was dat afspraak= afspraak. Van offerte tot en met de oplevering vinden wij dat Bouwbedrijf WillemvandeBurgt en ZBO Bouw voor ons goed werk hebben verricht.


Verbouwing/ Opbouw

Onze verbouwing is achter de rug en we kijken tevreden terug. Met man en macht is men begonnen en binnen 4 maanden stond ons prachtige bouwsel ( zie foto ). Precies zoals we gehoopt hadden. Het personeel van ZBO heeft goed werk geleverd en daar zijn we ook heel blij mee. Het meedenken van Peter over andere ideeen heeft ons de doorslag gegeven om met ZBO in zee te gaan. Ideeen waar we zelf niet op gekomen waren. Niet ieder bedrijf doet dit en dat is wel zo fijn.

succes voor de toekomst en wie weet tot de volgende keer.

groeten Familie Hanegraaf


PG van den Tillaard

Onze opdracht voor het vervangen van al onze oude ramen door nieuwe draaiende en vaste delen met thermopane HR++ en glas in lood is op uitstekende en perfecte manier uitgevoerd. ZBO heeft hier een stukje vakmanschap laten zien, waar anderen een puntje aan kunnen zuigen! Ook de coördinatie met Stijlvol Glas in Lood uit Heeswijk-Dinther is bijzonder glad verlopen. De tussendoor komende klus om een door mieren aangevreten steunbalk in de serre te vervangen is zéér vakkundig en binnen één dag uitgevoerd. Alle lof voor gedegen vakmanschap!

Elly en Peter van den Tillaard


Verbouwing

Zoals beloofd zou ik je nog een keer laten weten hoe enthousiast we zijn over de verbouwing van ons huis, nu vergezeld van een foto. We zijn nog steeds zeer tevreden over jullie ideeën, uitvoering en oplevering van ons nieuwe dak. Ook latere en andere werkzaamheden aan ons huis zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd!
Succes verder met de ZBO!!!
Hartelijk groet
Pieter de Visser


Onderaannemer

Ik kan erg goed werken met het fijne personeel van ZBO. Ze zijn zeer netjes, vakbekwaam en willen goed en snel werken. Petje af.