ZBO bouw is aangesloten bij o.a. Bouw Garant Bouwend Nederland Meer met minder Slim Bouwen

Nieuws

Regelmatig heeft ZBO Bouw wat nieuws te melden. Wij willen dit nieuws altijd graag met jullie delen.


staalframe woning

29-01-2016

ZBO is een samenwerking gestart met www.Mc-home.nl om staalframe woningen te gaan bouwen. Na het succes van de HoTT woning van Jos Lichtenberg zijn we klaar om nog veel meer van deze woningen te realiseren. Beter, sneller en een hogere restwaarde van de woning doordat deze eenvoudig weer aangepast kan worden in de toekomst! Denk u eens in hoe simpel verbouwen dan wordt in de toekomst? Alles is bereikbaar.


Active House woning HOTT

26-11-2015

Wist u dat ZBO de eerste Nederlandse aannemer is die een active house woning heeft gebouwd?Uitgevoerd in staalframe en energieleverend.Zie de link voor het filmpje van de woning https://www.youtube.com/watch?v=gM6lXP6jn64


 


 


majoretten Zijtaart

18-09-2015

Gisteravond een mooie bos bloemen gekregen en een schitterend optreden van de majoretten in Zijtaart omdat we de nieuwe shirtjes hebben gesponsord.


Zet hem op dames!!


Lichtstraat in 1 dag

31-07-2015

Licht geeft je energie en zorgt voor een prettige omgeving. ZBO maakt een lichtstraat compleet afgewerkt in 1 dag. Eventueel inclusief schilderwerk en gedweild opgeleverd in 1 dag! Informeer naar de mogelijkheden en breng licht in uw leven!


 


luchtdicht bouwen

24-07-2015

Al sinds de start van het project in Den Bosch zijn wij bezig om te bekijken hoe we het dak wat we gaan isoleren luchtdicht kunnen krijgen. Vandaag 24-7-15 zijn we begonnen met de luchtdichting en wij mogen best zeggen dat we trots zijn op onszelf en op ons personeel. Tot in de kleinste details maken we alles luchtdicht. Het is schitterend om te zien dat na al het overleg alles perfect wordt uitgevoerd en dat er op het laatste moment nog wat kleine details worden aangepast om alles perfect te krijgen.


Dit krijg je alleen voor elkaar met de beste mensen en die hebben we gelukkig. Trots op ons personeel!